8 Φεβ 2009

Διαζύγιο μέσω… Facebook

Η Έμα Μπρέιντι από τη Μεγάλη Βρετανία δεν πίστευε στα αυτιά της όταν μια φίλη της –εμφανώς ανήσυχη- της τηλεφώνησε και της είπε πόσο πολύ λυπάται που χώρισε με το σύζυγό της. Μόνο που η 39χρονη δεν είχε ακόμα ενημερωθεί, αφού ο άντρας της, Νιλ, δεν το έκρινε αναγκαίο να της το πει κατ’ ιδιάν αλλά θεώρησε ότι αρκεί να το γράψει στο Facebook!

Εξοργισμένη και πληγωμένη από τη πράξη του, η Έμα αποφάσισε να τον ρωτήσει, αν έχει κάτι να της πει. Την περίμενε όμως και άλλη μία δυσάρεστη έκπληξη αφού εκείνος της απάντησε με θράσος ότι δεν έχει τίποτα άλλο να προσθέσει σε αυτά που έγραψε!

«Είμαι τρομερά ντροπιασμένη. Όλα έγιναν τόσο δημόσια» είπε η κ. Μπρέιντι σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Telegraph. Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι ιδιαίτερο πλήγμα ήταν και τα σχόλια των φίλων και των γνωστών, οι οποίοι δεν έχουν σταματήσει στιγμή συζητούν το θέμα. Μία «φίλη» της, μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει ότι ο Νιλ θα είναι πιο ευτυχισμένος χωρίς εκείνη!

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Facebook, είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιλέγει να λήξει το γάμο του μέσω του δημοφιλούς site. Οι ίδιοι δήλωσαν έκπληκτοι για το γεγονός.


e-tipos.com

  © Blogger template 'Solitude' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP